Lusiana Malala - Lali Rasane Tresno (Official Music Video) Padange Sinar Rembulan Seindah Gemerlap

Lusiana Malala - Lali Rasane Tresno (Official Music Video) Padange Sinar Rembulan Seindah Gemerlap

User Photo
Music

3 meses
1 Visualizações
Compartilhar
Deseja visualizar esse vídeo depois?
Efetue login para adicionar esse vídeo a uma playlist. Entrar
0 0
Categoria:
Descrição:
Official Music Video Lusiana Malala "Lali Rasane Tresno"

Songwritter by Bayu G2B
Operator by Radit Fasolla
Mixing & Mastering by New Maska
Videographer by So So Ho Ha
Lighting By Okey Lighting

℗ & © Maska Music Records

Podo Karepe - Happy Asmara : https://youtu.be/hBGiuzBAl7o
Di tinggal Pas Sayang sayange - Mala Agatha : https://youtu.be/vYmipf3RD1Y
Pergi Hilang Dan Lupakan - Safira Inema : https://youtu.be/W5BrnaLVj2g
Lintrek Asmoro - Safira Inema : https://youtu.be/ZSvX1OzCZ6w
Totonen Atimu - Fire Amanda : https://youtu.be/mmU5m7Vp8N0
Sayang 11 - Safira Inema : https://youtu.be/EZK_FfjGjwc
Sing Tak Sayang Ilang : https://youtu.be/frfjrHOZtjc
Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Safira Inema : https://www.youtube.com/watch?v=72dP2s8sLfc
Sambel Terasi - Safira Inema : https://youtu.be/rJW0p9EQUoc
Pengen Nangis Tapi Isin - Safira Inema :https://youtu.be/dDhTaWWkF-A
Ojo Goblok Mencinta - Safira Inema : https://youtu.be/LGIYRoC9cwA Banyu Moto - Safira Inema : https://youtu.be/vqdQwz3b4Yw


Subcribe Chanel Maska Record's : http://bit.ly/Subs
MaskaMusicRecords

Lyric :

Lali Rasane Tresno

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Mbiyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senajan ati iki loro, aku rapopo

Wis suwi ora ketemu, kowe teko nang ngarepku
Kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to saying, "Aku ra iso terimo"
Mergo saiki tresnoku wis tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokne tresnomu papujane ati
Nanging opo kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres nong pipi

Sudah, lupakan saja cerita cinta kita berdua
Karena di antara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang, sayang

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to saying, "Aku ra iso terimo"
Mergo saiki tresnoku wis tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

#LusianaMalala
#LaliRasaneTresno
#maska

Instagram : http://bit.ly/2xQzTTI
Twitter : maska_pro01

Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq

Maska Music Record's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

Comentários:

Comente
A seguir Reprodução automática